Info om bestilling 
  Så let er det at bestille ASTRAL TEAM WEAR
 1. Du designer dit tøj online ved hjælp af Online Designerens 5 lette steps og sender din uforpligtende forespørgsel til én af ASTRALs forhandlere efter eget valg
 2. Forhandleren kontakter dig vedr. pris, levering af logo-filer og prøvning af tøj. Vi anbefaler, at du og dit hold prøver vores cykeltøj, inden I afgiver endelig bestilling, så I kan få en fornemmelse af tøjets kvalitet og pasform, og finde de rigtige størrelser
 3. Når vi har modtaget dine logo-filer, vil vores designer lave en rentegning, som du skal godkende
  Logofiler skal modtages i enten AI, EPS eller PDF vector grafik. Hvis bitmap grafik, skal filen være 300 dpi i størrelse A4. Filer fremsendes efter aftale med din forhandler
 4. Når du har godkendt layoutet og vi har modtaget din endelige bestilling, fremsendes en faktura på forudbetaling på 50% af den samlede ordreværdi. Du kan godkende dit layout på 3 måder.
 5. Når du har godkendt og vi har modtaget din forudbetaling, sætter vi produktionen i gang
 6. Vi leverer jeres cykeltøj indenfor 8-12 uger efter godkendelse afhængig af sæson. Samtidig med levering af ordren, vil du modtage faktura på de sidste 50% af ordreværdien

Bemærk, at du minimum skal bestille 100 stykker cykeltøj for at vi kan starte en specialproduktion op.


 

Godkendelse
Når vores designer har rentegnet dit layout med logoer og sponsornavne, giver vi dig 3 forskellige muligheder for at godkende dit ASTRAL TEAM WEAR, inden vi sætter gang i produktionen.
 1. Tegning – du godkender alene på baggrund af det rentegnede layout. Godkendelse af farver sker på baggrund af den farveprøve, som forhandleren fremviser i forbindelse med prøvning af tøjet.
  Dette niveau af godkendelse er velegnet, hvis farven på cykeltøjet ikke skal matche noget eksisterende. Inkl. i prisen.
 2. Panel – efter godkendelse af rentegnet layout, fremstiller vi et panel, dvs. fronten af en jersey. På panelet får du et reelt billede af farver og logoer, som det vil se ud på den færdige trøje. Pris for produktion af panel er kr. 350 + moms.
 3. Hel vareprøve – efter godkendelse af rentegnet layout, fremstiller vi en vareprøve af en jersey og/eller cykelbuks. Du får hermed 100% gengivelse af farver og logoer på jersey/cykelbuks, som det vil se ud på den færdige udgave. Pris for produktion af hel vareprøve er kr. 750,- pr. del.


Prøvning af team wear
I forbindelse med bestilling er det vigtigt, at du og dit hold får prøvet cykeltøjet på egen krop, så I er sikre på, at I får tøjet i den rigtige størrelse og pasform.

Når du bliver kontaktet af din forhandler, aftaler I nærmere omkring tid for prøvning af tøj.

START ONLINE DESIGNER
 Copyright © 2011 Astral Biking A/S