What's Up?


 

  
 
ASTRAL BIKING – DANMARKS HØJESTE CYKELLØB

Kør om kap med Rolf Sørensen Kristi Himmelfartsdag når Danmarks Højeste Cykelløb af stablen. Astral Biking er hovedsponsor på løbet, hvor rytterne kan køre ruter fra 25 til 185 km.

Alle ruter foregår omkrinx og over Danmarks højeste punkter: Yding Skovhøj og Ejer Bavnehøj samt omkring de smukke søer Skanderborg Sø, Mossø, Salten Langsø og Stilling Sø.

Læs mere og tilmeld dig her:
www.danmarkshojeste.dk
 
 
       
 
TEAM MERIDA ASTRAL BIKING

En ambition om at være Danmarks bedste MTB-hold ligger bag etablering af Team Merida Astral Biking.

Astral Biking leverer selvfølgelig cykeltøj og accessories til holdet der i løbssæsonen bl.a. vil deltage i den Danske SRAM Liga, XCM Cuppen i DK. Rocky Mountain Marathon Italien, DM XC, DM XCM, og mange flere løb i sæsonen.

Vi håber at se Team Merida Astral Biking øverst på sejrsskamlen mange gange i år.
 
 
       
 
SS16 KOLLEKTIONEN ER PÅ HYLDERNE NU

Der er handsker, jerseys, regnjakker og mange flere nyheder i SS16 kollektionen fra Astral Biking. Kollektionen er til dig der dyrker cykling som motionsform i skoven, på landevejen eller i motionscenteret. Astral Biking har også et bredt udvalg af NOOS produkter der er på hylderne året rundt samt et stort accessories program.

Se hele kollektionen her
 
 
       
 
Astral-biking er klar til også at tilbyde team wear

Astral cykelbeklædning har på kort tid etableret sig i Danmark og forhandles idag af sportbutikker og cykelforretninger i hele landet.
Nu tilbydes også specialdesignet teamwear til cykelhold, hvor man selv kan designe oplæg på tøjet. I samarbejde med vores Astral forhandlere sørger vi for pris og vejledning omkring størrelser og levering. Check for yderligere info ved klik på team wear.
 
 
     
 

ASTRAL-BIKING MED I POST DANMARK RUNDT


Team Almeborg-Bornholm dansk UCI kontinental cykelhold blev mandag den 29. juni udtaget til POST Danmark rundt, Danmarks største sportsbegivenhed. Løbet køres i år for 25. gang fra den 4. august og til den 8. august. Her skal holdet op imod 7 hold fra Tour de France, b.la. Tinkoff-Saxo, Astana, Lotto-Soudal, Team SKY, MTN Qhuebeka, samt Danske Cult Energy. Alle løbets 6 etaper vises live på DR og Eurosport. Astral Biking er selvfølgelig med hele vejen som den trofaste sponsor som de er, Husk at Team Almeborg-Bornholm kører i tøj fra Astral Biking. Læs meget mere om hele løbet her: http://www.postdanmarkrundt.dk/
  Post danmark
 
     
 

Astral-Biking er også med når hele Danmark cykler til arbejde


Cyklistforbundet afvikler i lighed med tidligere år den store landsdækkende kampagne i maj måned for at få flere medarbejdere i såvel private som offentlige virksomheder op på cyklen og køre så mange kilometer som muligt for deres virksomhed.

I 2014 var der 70.884 deltagere, der fordelte sig på 6.933 hold, der tilsammen tilbagelagde 10.103.079 km.

Temaet er ”Vi cykler for sundere medarbejdere” og Astral-Biking er igen i 2015 hoppet med på cyklen som sponsor med en række Astral-Biking præmier til de vindende deltagere.
 
 
     
 

Pro Cycling med ASTRAL-BIKING 2015


ASTRAL-BIKING er også med på landevejen i ind- og udland i 2015, når der køres A-klasse og europæiske tour løb. Astral-Biking sponserer flere cykelhold, cykelløb og vil også være med når der afvikles DM i Rønde. Bornholm Pro Cycling, har et af øens stærkeste hold nogensinde, der deltager i de danske A-klasse løb og på den europæiske tour med nyt teamwear beklædning fra Astral. Mere om Team Almeborg-Bornholm Cycling på http://www.teamalmeborg-bornholm.dk/
 
 
     
 

Danish Bike Award – Sponsor for Årets Cykelklub 2014


Astral-Biking er atter medsponsor for Danish Bike Award, sponsor for kategorien årets Cykelklub og Rolf Sørensen er klar til at tage mod årets cykelkendisser på den røde løber tirsdag den 25. november. Astral-Biking har været med fra første gang DBA løb af stablen i Cirkusbygningen i 2011 med kåringen af årets største cykelbegivenheder set med danske cykelbriller. Danish Bike Award samler de bedste cykelryttere, repræsentanter fra danske cykelklubber og mange kendte ansigter indenfor cykelsporten til underholdning og overrækkelser af årets 12 priser indenfor cykelsport og cykelmotion. Se mere om Danish Bike Award og årets nomineringer og vindere på http://www.danishbikeaward.dk
 
 
     
 
Rolf Sørensen special collection – RS line

Så er topserien RS linjen fra Astral-Biking på markedet. Sammen med design- og produktteam fra Astral-Biking har Rolf Sørensen udviklet den nye RS linje i Astral, hvor topkvalitet og lækre detaljer vil gøre træningsturen til en fornøjelse. ”Gennem mine mange år som cykelrytter har jeg lært hvor vigtigt det er at cykelbeklædning både funktionelt og med hensyn til pasform er lige i øjet. Ud fra min erfaring har jeg i samarbejde med en af Italiens bedste cykeltøjsfabrikanter udviklet en kollektion til rytteren som kun vil have det bedste. Udover en fantastisk pasform og kørekomfort, får du et tidsløst og klassisk design”, siger Rolf Sørensen. RS serien omfatter indtil videre af race-fit short og long sleeve jersey, race-fit BIB tights og BIB tights lang, vind vest race-fit, vinterjakke race-fit samt og løse ærmer og benvarme – også i race-fit model.
 
 
     
 
Deltag i cykelløbet ”ASTRAL – tour de Trekanten”

ASTRAL-BIKING er klar til sæsonen på landevejene og sponsor for Astral Tourdetrekanten, der afvikles søndag den 8. juni. Astral-BIKING er hovedsponsor for cykelløbet, hvilket glæder Rolf Sørensen: - Jeg er stolt over, at ASTRAL kan være med til at bidrage til et projekt, der både støtter kampen mod børnekræft og samtidig er med til at give motionscyklingen mere synlighed og på den måde også være med til at udbrede en sundere livsstil”, siger Rolf Sørensen I ASTRAL har vi et slogan der hedder ”OP PÅ CYKLEN DANMARK”. Så dette er hermed en opfordring til alle danskerne….. Se mere om Astral Tourdetrekanten på http://www.tourdetrekanten.dk eller på http://www.børnecancerfonden.dk
 
 
     
 
Pro Cycling med ASTRAL-BIKING 2014

ASTRAL-BIKING er også med på landevejen i ind- og udland i 2014, når der køres A-klasse og europæiske tour løb. CEC Amager – et af Danmarks stærkeste ungdomshold - kører i Astral teamwear, hvor blandt andet Magnus Blak Klaris har markeret sig med flere sejre i Europa. Bornholm Pro Cycling, har et af øens stærkeste hold nogensind, der deltager i de danske A-klasse løb og på den europæiske tour med nyt teamwear beklædning fra Astral. Mere om Bornholm Pro cycling på http://www.bornholmprocycling.dk/ og CEC Amager på http://teamcec.dk/
 
 
     
 
Cykelbeklædning til cykelmotionisten,
elitemotionisten og konkurrence.

Astral-Biking klæder cyklisten på fra top til tå med beklædning og udstyr designet og udviklet i Danmark - uanset om det er til landevejen, i skoven eller indendørs træning på cyklen. Den rigtige pasform, gode materialer og funktionalitet til ethvert niveau – også til elitemotionisten og elitecykling.
 
 
     
 
Danish Bike Award – Årets klub 2013

Astral-Biking er medsponsor for Danish Bike Award, sponsor for kategorien årets Cykelklub og Rolf Sørensen er med på scenen til
DBA som tidligere år. Se mere om Danish Bike Award og årets nomineringer og vindere på http://www.danishbikeaward.dk
 
 
     
 
Astral-biking on tour

Astral-Biking er dansk cykelbeklædning – men har i 2013 været vidt omkring i verden. I marts var Astral-Biking med på 1260 kilometers ekstrem oplevelser med Ole Mose Nielsen i bjergene i Bolivia og Peru. Fra flere kilder er rapporteret om cykelture til Paris og på La Marmotte i fuld Astral beklædning. Og der er testet nye produkter fra Astral af Rolf Sørensen og andre cykeleksperter på La Santa
 
 
     
 
Astral-biking – cykelbeklædning for cykelmotionister

Der er stigende interesse for at hoppe på cyklen og Astral er med på mange cykelfronter. Samarbejdet med Kræftens Bekæmpelsen omkring Trædtil, sponsering af MTB sramliga.dk, hovedsponsor for cykelløb som Tourdetrekanten, sponsering af ungdomsholdet Team HH Malerentreprise og sponsering af præmier til kampagnen “Vi Cykler til arbejde” er nogle af de cykelaktiviteter, der har været med til at markere Astral-Biking indenfor cyklingen.